Меню
Your Cart

3D Проекти за баня

3D проектиране, монтаж и обзавеждане на баня

Магазин Интериор дизайн Пловдив предлага на своите клиенти изготвяне на 3D проекти на техните бани. Ние ще визуализираме Вашите идеи и представи за бъдещата Ви баня. С помощта на нашите проектанти, следящи живо новостите и последните тенденции в обзавеждането на бани и техния богат опит, специализиран само в проектирането на бани, Вашата баня ще стане не само красива, тъй като е по Ваш вкус, но и модерна и практична.

След одобрението на проекта, нашите консултанти ще направят за Вас предварителна оферта с точно изчисление на необходимите Ви квадратури и на всички продукти заложени в него. Използвайки услугата индивидуално проектиране, вашата баня ще е уникална и неповторима, защото ще е направена по Ваш избор и идеи, ние само ще Ви помогнем за това. Ще се съобразим с вашите изисквания и ще ви предложим най-доброто съчетание на плочки, санитарен фаянс, смесители, елементи за вграждане, мебели за баня, огледала и аксесоари.

Необходимост от услугата

Предлаганата от Интериор дизайн 78 услуга ще помогне да визуализаирате своята баня. Вече не е нужно да си представяте как ще изглежда тя, Интериор дизайн 78 ще ви усигури всичко неоходимо.

Защо клиентите избират Интериор дизайн 78 Пловдив?

При нас ще намерите освен богат асортимент от фаянс и гранитогрес, така и подходящо за тях цялостно обзавеждане (смесители, душове, вани, душ-кабини, мебели за баня, акесоари), за да добие банята Ви завършен вид.

В Interiordizain78.com Ви предлагаме качествено изпълнение с предварително определен срок и супер цени!