Меню
Your Cart

Методи за доставка

При поръчка от Интериор дизайн 78 ще се свържем с Вас за потвърждение и доставка. Последната ще бъде извършена от куриер, като заплащането става с наложен платеж при получаване на пратката, по банков път или на място в магазина ни.

Доставка до офис или адрес със СПИДИ

Получете пратките си със „Спиди“ в рамките на 1 до 3 работни дни. Цената за доставка до адрес до всички населени места в България на пратки с тегло до 5 кг е ~6 лв + стойността за наложеният платеж.Ако желаете доставката, да бъде до офис на „Спиди“, моля посочете това в полето за коментар на поръчката. Цената за доставка до офис е е ~ 4 лв. в зависимост от теглото на пратката.

Доставка до офис или адрес с ЕКОНТ

Получете пратките си с „Еконт експрес“ в рамките на 1 до 3 работни дни. Цената за доставка до адрес до всички населени места в България на пратки с тегло до 5 кг е ~8 лв + стойността за наложеният платеж.Ако желаете доставката, да бъде до офис на „Еконт експрес“, моля посочете това в полето за коментар на поръчката. Цената за доставка до офис е ~ 6 лв. в зависимост от теглото на пратката.